För dig som bor i våra fastigheter

Här har vi samlat den viktigaste informationen till dig som är boende i våra lägenheter. Har ni frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss direkt. Vid jourärenden hittar ni kontaktinformation i trapphuset eller längre ned på denna sidan. 

Korridor i fastigheten med en dörr ut i slutet

Viktig information

Felanmälan

Är det något fel eller problem i er lägenhet så är ni under vardagar mellan 08.00-17.00 varmt välkomna att höra av er till oss på 0708-28 02 32 eller 0730-45 59 90. Vid akuta ärenden, t.ex. vattenläckor m.m. på kvällstid och helger så hittar ni journummer i trapphuset eller här. 

Hemförsäkring

Alla som bor hos oss måste ha en hemförsäkring. Det är en trygghet för såväl er som hyresgäst som för oss om en olycka skulle inträffa. Kontakta valfritt försäkringsbolag i god tid och se till så hemförsäkringen är påkopplad den dag ni flyttar in.

Jourkontakt

Vid akuta fel och skador:
Har det inträffat ett akut fel i er lägenhet under kvällar eller helger så kontaktar ni vår jourpartner Avarn på telefonnummer: 0734-19 31 13
Var förberedd med vilket trapphus och vilket lägenhetsnummer ni bor i för snabbare hantering.

Vid störningar:
Om du upplever störningar från externa personer eller grannar på kvällar och helger kan du kontakta vår störningsjour på telefonnummer: 0734-19 31 13